به گزارش هفت چشمه؛ به نقل از پايگاه خبري تحليلي طنين ياس از نجف اشرف، حجتالاسلام عليرضا پناهيان استاد دانشگاه امروز در صحن حضرت زهرا آستان مقدس اميرمومنان علي(ع) به سخنراني پرداخته و با اشاره به اينکه شهادت امام حسين(ع) ادامه دشمني با اميرمومنان علي(ع) است، گفت: اميرمومنان علي(ع) در زمان خود افزون بر سه گروه قاسطين، مارقين و ناکثين با گروه چهارمي مواجه بود که ظاهرا بر عليه او نبودند اما در باطن برخلاف خواستههاي عمل ميکردند.
وي افزود: درگيري اين گروه با اميرمومنان علي(ع) چنان ادامه پيدا کرد که منجر به شهادت امام حسين(ع) در کربلا شد، کساني که به فرموده اميرمومنان علي(ع) ظاهرا مرد بودند و خواستههاي خود را به امامشان تحميل ميکردند.
استاد دانشگاه در ادامه بيان داشت: اين گروه هراز گاهي سخنان اميرمومنان علي(ع) را شنيده و گزينشي اطاعت امر ميکردند.
وي در ادامه گفت: کربلا با همه مصائب آن يک چهارم مظلوميت اميرمومنان عليي(ع) است اگر امام حسين(ع) قيام کردند تا آنان را رسوا کنند.
حجتالاسلام پناهيان با اشاره به اهميت زيارت امام حسين(ع) به خصوص هنگام اربعين حسيني، گفت: پيامبر(ص) فرمودند: هر کس از شيعيان به زيارت امام حسين(ع) برود من ضامن استجابت دعاي آنها هستم و ضمانت ميکنم که در دنيا و آخرت بلا از سر آنها دفع شود.
وي با بيان اينکه غدير به اندازه عاشورا اهميت دارد، خاطرنشان کرد: اگر مسلمانان غدير را گرامي داشته بودند واقعه عاشورا رخ نمي داد، غدير در فرهنگ شيعه بسيار اهميت دارد بنابراين براي گراميداشت آن از هر اقدامي فروگذاري نکنيد.
انتهاي پيام/